Marktleider in levering en montage van exclusieve composiet balkon/dakteras vlonders.


Bent u al langer op zoek naar een nieuwe vloeraankleding voor uw balkon of dakterras, dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Wij bieden u het totaalpakket: ✓ Inmeten ✓ Leveren ✓ Monteren van uw balkon vlonder

Door onze ervaring en enthousiasme kunnen wij onszelf specialisten in maatwerk noemen. Een rond of schuin balkon? Led-spots verwerkt in uw vlonder? Balkon op de 16de verdieping? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.


 

Eigenschappen:

Hierboven ziet u de meestgekozen composiet vlonderplanken, echter hebben wij buiten deze 3 type's nog meer keuze, neem contact met ons op en vraag naar de gewenste kleur, wij zullen u dan verder helpen met het maken van de juiste keuze.

Wanneer u voor composiet vlonderplanken van Balkontotaal kiest, kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze composiet bestaat voor 98% uit kunststof en 2% uit houtvezel. Tevens zetten wij ons in voor een schoon en beter milieu, deze planken zijn dan ook voorzien van het welbekende FSC Keurmerk.

Fsc Keurmerk

Wij zullen u bij het eventuele inmeten adviseren over de juiste keuze voor uw balkon of dakterras, ook zullen wij een pakketje proefmonsters meenemen of opsturen zodat u alvast een idee kunt krijgen hoe uw balkon eruit zal komen te zien.

Breedte plank 150 mm
Dikte plank 25 mm
Dikte onderregel 30 mm
Dikte complete pakket excl. rubber regeldragers 55 mm
Dikte complete pakket incl. rubber regeldragers 65 mm


Een aantal voordelen van composiet vlonderplanken van Balkon Totaal:

✓ Makkelijk in onderhoud
✓ Worden niet glad bij vochtig weer door anti-slip technologie
✓ U verliest hoogteverschil tussen uw woning en balkon
✓ Het regenwater loopt onder uw vlonder weg waardoor er geen plassen op uw balkon blijven staan.
✓ Rot niet
✓ Fsc Keurmerk
✓ Kwaliteitskeur ISO 9000 gecertificeerd
✓ Wat misschien wel het grootste voordeel is, is dat uw na het monteren van de vlonder vaak vierkante meters aan zitruimte zult winnen. Bijvoorbeeld door het wegwerken van geintegreerde watergoten op uw balkon. Ook zal uw balkon meteen een stuk groter ogen door het strakke uiterlijk van de vlonder.

Geprofileerde of massieve planken?

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Om dit te kunnen garanderen verdiepen wij ons continu in technische ontwikkelingen.

Zo hebben wij natuurlijk ook massieve planken ten opzichte van geprofileerde planken bekeken. Hieruit is gebleken dat geprofileerde planken vele malen sterker uit de test komen. Ze zijn minder buigzaam waardoor werkingen/uitzettingen beperkt worden.

Een oude vlonder of tegels op mijn balkon, kunnen jullie deze afvoeren?

Wanneer er nog een oude vlonder of tegels op uw balkon of dakterras aanwezig zijn dan is het uiteraard mogelijk dat wij deze (tegen betaling) voor u verwijderen en afvoeren. Hiermee wordt u een hoop werk bespaard gebleven.


Wat zijn de kosten?

Onze vanafprijs voor levering en montage bedraagt € 74,- excl. btw. per m2 Deze vanafprijs is gebaseerd op 50m2 zonder zaagverlies gemonteerd op de begane grond.

Bent u op zoek naar een exacte prijs? Vul ons contactformulier in en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij streven ernaar om altijd binnen 24 uur een passende offerte uit te brengen

Indien u niet precies weet wat de optie's voor uw balkon zijn nemen wij graag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en eventueel een afspraak in te plannen.


Verzorgen jullie alleen de montage van grotere balkons?

Nee, wij stellen geen eisen aan de maat van uw balkon. U kunt dus bij ons terecht voor balkons en dakterassen in ieder formaat.


Leveren jullie door heel Nederland?

Ja, wij leveren en monteren door heel Nederland. Zelfs België en Duitsland behoren tot ons levergebied.


Werkwijze

1. Offerte aanvraag. (telefonisch/website)
2. Wij brengen een passende offerte voor u uit.
3. Wij sturen u een pakketje voorbeeldmonsters op zodat u de kleurkeuze kunt maken.
4. Inplannen montage.
5. Realisatie.