Balkonbeglazing

Bent u opzoek naar balkon of terrasbeglazing? Bij Balkontotaal.nl bent u aan het juiste adres! Wij leveren en monteren uw schuif en schuif-draaisystemen zodat u het hele jaar van uw balkon kunt genieten. Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste kwaliteit balkonbeglazing. De balkonschermen zijn eenvoudig in gebruik en geven u volledig uitzicht naar buiten. Wij maken geen gebruik van staande profielen waardoor het uitzicht ten alle tijden zeer scherp is.

Werkwijze

Graag komen wij bij u langs om naar uw wensen te luisteren en u advies op maat te geven. Daarna zal het hele traject starten van werkvoorbereiding tot montage. Door onze kennis en jaren lange ervaring zijn er vele mogelijkheden en wordt uw balkonbeglazing vakkundig geplaatst. De plaatsing gaat als volgt:

De glaspanelen zijn gemaakt van 8 tot 12 mm gehard glas. Deze panelen worden via een dubbele kogellagering en kunststof wieltjes in een speciaal daarvoor bestemde systeem op gehangen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de glaspanelen te verschuiven. Als u de balkonbeglazing wilt openen draait u het eerste glaspaneel opzij zodat deze geen plek in beslag neemt.

Maatwerk voor elk balkon!

De schuif-draaiglassystemen kunnen op verschillende plaatsen toegepast worden. Het systeem wordt gebruikt voor onder andere balkons, veranda,s en als windscherm voor terrassen. Het is zelfs mogelijk om een rond balkon of een balkon met meerdere hoeken te voorzien van balkonbeglazing. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of bekijk alvast onze portfolio voor inspiratie.

Voordelen van balkonbeglazing

Naast het hele jaar genieten van uw balkon, biedt balkonbeglazing nog meer voordelen:

✓ Er wordt extra leefruimte gecreeerd,
✓ Beschermt tegen wind,regen en kou,
✓ Werkt isolerend, waardoor het energiebesparend is,
✓ Vele mogelijkheden,
✓ Geluidswerend,
✓ Onderhoudsvrij,
✓ Meer veiligheid,

Wilt u in alle rust het hele jaar genieten van uw balkon? Of graag extra leefruimte? Vraag een offerte aan of neem contact op en we komen graag bij langs!

OFFERTE